10 Temmuz 2013 Çarşamba

TMMOB'A DOKUNMA



TMMOB'ye bu yapılan ilk değildir, son da olmayacak biliyoruz, gezi parkındaki direniş ve hukuk mücadelesinin öncülerinden olan örgütümüze dün gece akıl almaz bir önergeyle kesilen ceza, bu örgütü daha da güçlendirecektir. Halkın çıkarları, meslek etiği, meslek hakları ve meslek onuru için her türlü yanlışa direnen TMMOB, bugüne dek nasıl hiçbir siyasi gücün elinde oyuncak edilemediyse, bundan sonra da aynı yolda yürümeye devam edecektir. Bu ülkede yapılmaya çalışılan her türlü haksız, adaletsiz, uygunsuz, plansız, çevreye, doğaya, insana, milli çıkarlara zarar veren uygulamaların karşısında yine TMMOB'yi göreceksiniz. Kendine muhalif olunmasına katlanamayan, ileri demokrasinin(!) en güzel örneklerinden birini canlandıran bu iktidar, gün gelecek, muhaliflikle suçlayarak baltaladıklarını yine bir bir karşısında görecektir.

Kamu yararı ilkesine aykırı olarak; insana, doğaya, tarihe, kültüre ait değerlerin yok olmasının yolunu açan; tarihsel geçmişe, dünyadaki gelişmelere, evrensel meslek kuram ve kurallarına ve hatta benimsenmiş serbest rekabet ilkesine aykırı olarak, ülke MÜHENDİS VE MİMARLARINI YOK SAYAN; MİMARLARIN TELİF HAKLARINI YOK EDEN düzenlemelerin en kısa sürede yargıya taşınması için, Odamızca yürütülen çalışmamız paralelinde; ülke gerçeklerine ve meslek mensuplarının sorunlarına ihtiyaç verecek; üyelerimizin hak kaybının önüne geçecek düzenlemelerin gerçekleştirilmesi amacıyla başlattığımız imza kampanyasına katkı ve katılımınızı dileriz.

Saygılarımızla
TMMOB MİMARLAR ODASI


bu imza kampanyası da oda sicil kaydı veya meslek mensubiyeti gerektirmeyen bir kampanya

http://imzakampanyam.com/-TMMOBaDokunma-TMMOB-nin-yetkileri-elinden-alinamaz-imza-kampanyasi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

MAGNUM

  Yalanla kurduğunu, Yalnız kendin yaşarsın. Hayatı yarışma yapanlar, Yaşamayı nasıl başarsın. Duyuldukça adın, Yaşam üzerinden taşar. En iy...